fbpx

Πιστοποίηση Η/Υ ΑΣΕΠ απομακρυσμένων μαθητών

Με το e-learning Premium Αθηνά Home μπορείς να προσεγγίσεις μαθητές που γεωγραφικά δεν βρίσκονται κοντά σου και να τους προσφέρεις όχι μόνο εκπαίδευση αλλά και πιστοποίηση. Πως γίνεται;

α) Εκπαίδευση από το σπίτι με το Premium Αθηνά Home

β) Εξετάσεις στο φροντιστήριο σε μια επίσκεψη

Εφόσον ο εκπαιδευόμενος θα χρειαστεί να μεταβεί στο φροντιστήριο μόνο μια φορά και μόνο για την εξέταση, μπορεί να το κάνει ακόμα κι αν το φροντιστήριο βρίσκεται σε μια απόσταση που σίγουρα δεν θα τον εξυπηρετούσε να πηγαινοέρχεται.

Παράδειγμα (Αττική)

Το φροντιστήριό σου βρίσκεται κάπου στην Αττική; Μπορείς να εξυπηρετήσεις ολόκληρη την Αττική. Αν μάλιστα το φροντιστήριό σου είναι σχετικά κοντά σε σταθμό του μετρό τότε η μετάβαση του εκπαιδευόμενου είναι μια σχετικά εύκολη υπόθεση και εφόσον γίνεται για μια φορά δεν είναι πρόβλημα.


Παράδειγμα (Θεσσαλονίκη)

Το φροντιστήριό σου βρίσκεται κάπου στην Θεσσαλονίκη; Μπορείς να εξυπηρετήσεις ολόκληρη την Θεσσαλονίκη και σχετικά κοντινές περιοχές π.χ. Κιλκίς, Έδεσσα, Χαλκιδική, Σέρρες, Κατερίνη. Ακόμα και περιοχές όπως η Βέροια ή η Καβάλα μπορούν να εξυπηρετηθούν! Γιατί;

α) Οι περιοχές εκτός των μεγάλων πόλεων δεν έχουν συχνά εξετάσεις οπότε κάποιος θα επιλέξει να μετακινηθεί γιατί θα βρει εξετάσεις στο δικό σου φροντιστήριο.

β) Επίσης η μετακίνηση προς μια μεγάλη πόλη αποτελεί ευκαιρία για βόλτα ή ένα μικρό ταξίδι και είναι αρκετοί εκείνοι που θα το δουν και με αυτόν τον τρόπο. (Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει πολύ συχνά και το βλέπουμε στην πράξη δεν είναι μια θεωρητική σκέψη)


Παράδειγμα (μεγάλες πόλεις)

Το φροντιστήριό σου βρίσκεται στην Λάρισα ή στην Πάτρα ή άλλη μεγάλη πόλη; Μπορείς να εξυπηρετήσεις όλη την γύρω περιοχή για τους ίδιους λόγους που αναφέρονται και στο παράδειγμα της Θεσσαλονίκης.


Παράδειγμα (μικρές πόλεις)

Το φροντιστήριό σου βρίσκεται σε μια περιοχή κοντά σε μεγάλη πόλη; Μπορείς να «τραβήξεις» κόσμο από την μεγάλη πόλη εφόσον μπορείς να παρέχεις συχνά εξετάσεις και ένα ανταγωνιστικό πακέτο εκπαίδευσης/πιστοποίησης.


Εξ’ αποστάσεως εξετάσεις!

Με την αλλαγή που έγινε πέρυσι στην ΚΥΑ προβλέπονται και οι εξ’ αποστάσεως εξετάσεις. Αυτό είναι κάτι που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα πως θα λειτουργήσει όμως είναι κάτι που έρχεται. Όταν φτάσουμε εκεί τότε με το παραπάνω μοντέλο θα μπορείς να κάνεις συνδυαστική πώληση εκπαίδευσης και εξέτασης ανεξάρτητα από την γεωγραφική θέση του μαθητή και του φροντιστηρίου σου. Ξεκινώντας την διαδικασία από τώρα θα είσαι σε ετοιμότητα για τη νέα πραγματικότητα που έρχεται στην πιστοποίηση.

Γιατί μπορεί να γίνει μόνο με το Premium Αθηνά Home;

Εφόσον ο μαθητής εκπαιδεύεται από το σπίτι αυτό σημαίνει ότι δεν έχει καμία βοήθεια πέρα από την πλατφόρμα. Το Premium Αθηνά Home μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτό το δύσκολο έργο γιατί είναι το μόνο που έχει όλα τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

α) Εύκολη εγκατάσταση που μπορεί να κάνει και ένας αρχάριος

β) Βίντεο οδηγιών για το πως λειτουργεί η πλατφόρμα σε κάθε σημείο

γ) Βίντεο μαθημάτων και βίντεο απάντησης των ασκήσεων που δεν αφήνουν καμία απορία.

δ) Ειδικά τεστ προετοιμασίας για κάθε διαφορετικό φορέα πιστοποίησης με ερωτήσεις στο ύφος και στην λογική του κάθε φορέα.

ε) Προσαρμοσμένη εκπαίδευση στα μέτρα κάθε μαθητή μέσω του FastTrack AI.

στ) Αξιόπιστο σύστημα βαθμολόγησης

ζ) Παρακολούθηση της πορείας του μαθητή

η) Δεν πωλείται στην λιανική από εμάς αλλά μόνο μέσω των συνεργαζόμενων φροντιστηρίων

θ) Ταχύτατη τεχνική υποστήριξη των μαθητών απευθείας από εμάς

Leave Comment