fbpx

Προσομοίωση εξετάσεων για UCert, UniCert, GlobalCert.

Μια νέα δυνατότητα είναι διαθέσιμη εδώ και λίγες μέρες σε όλες τις Premium άδειες του e-learning Αθηνά. Πρόκειται για τεστ που προσφέρουν προσομοίωση εξετάσεων προσαρμοσμένη στους φορείς πιστοποίησης UCert, UniCert και GlobalCert. Τα τεστ περιέχουν ερωτήσεις που το ύφος της εκφώνησης, τα αρχεία εργασίας και ο τρόπος βαθμολόγησης ταιριάζει με το πώς κάθε φορέας πιστοποίησης λειτουργεί κατά την εξέταση.

Οι ερωτήσεις αυτών των τεστ δεν περιλαμβάνουν κάποιο νέο εκπαιδευτικό αντικείμενο. Η πλατφόρμα καλύπτει ήδη όλη την ύλη αυτών των φορέων και οι γνώσεις αυτές έχουν δοθεί μέσα από το υπάρχον εκπαιδευτικό υλικό.

Αυτό που πετυχαίνουμε είναι να δώσουμε στον εκπαιδευόμενο μια αίσθηση πολύ πιο κοντινή στην εξέταση. Έτσι όσα θα αντιμετωπίσει κατά την διάρκεια της εξέτασης, εκφώνηση, αρχείο εργασίας κτλ θα του φαίνονται πολύ πιο οικεία.

Κάθε ερώτηση έχει το δικό της βίντεο απάντησης που εξηγεί αναλυτικά στον εκπαιδευόμενο τι θα έπρεπε να κάνει. Συνεπώς αν κάνει κάποιο λάθος δεν χρειάζεται να ρωτήσει κάποιον στο φροντιστήριο αλλά μπορεί απλώς να δει το βίντεο απάντησης.

Οι ερωτήσεις είναι σωστά βαθμολογημένες για όλες τις εκδόσεις του Office που υποστηρίζουμε οπότε ο εκπαιδευόμενος δεν θα χάνει χρόνο να προσπαθεί να καταλάβει γιατί η απάντησή του ήταν λάθος ενώ την έχει κάνει σωστά. Επίσης αυτό βγάζει και από την άβολη θέση το φροντιστήριο να πρέπει να ενημερώνει κάθε φορά για κάποια ερώτηση που βαθμολογείται λανθασμένα.

Επίσης εφόσον αυτά τα τεστ είναι μέρος της πλατφόρμας Αθηνά Premium λειτουργούν και στην Home έκδοση συνεπώς μπορείτε να δώσετε την δυνατότητα στον εκπαιδευόμενο να δουλέψει σ’ αυτά τα τεστ από το σπίτι του όποια στιγμή θέλει.

Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μέσω του κουμπιού mock test της αρχικής οθόνης της πλατφόρμας. Στην φόρμα που ανοίγει θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την επιλογή «Προσομοίωση εξετάσεων» όπως φαίνεται στην εικόνα ώστε το σετ που θα παραχθεί να περιλαμβάνει τις κατάλληλες ερωτήσεις.

Η επιλογή της προσομοίωσης εξετάσεων μπορεί να συνδυαστεί και με το FastTrack AI ώστε οι ερωτήσεις να είναι προσαρμοσμένες και στο εκπαιδευτικό ιστορικό του εκπαιδευόμενου.

Για να ταιριάζουν οι ερωτήσεις με τον φορέα πιστοποίησης που πρόκειται να εξεταστεί ο εκπαιδευόμενος θα πρέπει μέσω του εκπαιδευτικού πλάνου να έχει επιλεγεί ο φορέας που μας ενδιαφέρει. Αν δεν επιλεγεί εκπαιδευτικό πλάνο τότε θα χρησιμοποιηθούν ερωτήσεις από όλους τους φορείς πιστοποίησης που έχουν προστεθεί.

Αυτή τη στιγμή τα τεστ προσομοίωσης εξετάσεων είναι διαθέσιμα για τους φορείς πιστοποίησης UCert, UniCert και GlobalCert και για τις ενότητες Word, Excel, Edge, Outlook. Υποστηρίζονται οι εκδόσεις 2016, 2019, 2021, 365 του Office για τα συγκεκριμένα τεστ. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα δώσουμε αντίστοιχα τεστ και για τους φορείς ECDL και Vellum ενώ μετά θα προχωρήσουμε και στην έκδοση των αντίστοιχων τεστ για τις ενότητες Windows, Access, PowerPoint.

Αν έχετε ήδη Premium άδειες δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι. Απλώς πατήστε το κουμπί mock tests και η επιλογή «προσομοίωση εξετάσεων» είναι διαθέσιμη. Αν δεν έχετε Premium άδειες επικοινωνήστε μαζί για να σας ενημερώσουμε πως μπορείτε να τις αποκτήσετε ή να μετατρέψετε τις απλές άδειες που ήδη έχετε σε Premium.

Leave Comment